Tekijä

Persoonalla erotut – yksilöllistä verhousta ja asusteita tarpeisiin

Kävelet ympäri huonekaluliikettä. Värit vaihtelevat harmaasta, valkoiseen ja mustaan. Harvoin näet punaista, roosaa tai keltaista, kukkakuvioista puhumattakaan. Yllätyt, jos vastaan tulee mutkaista linjaa suorien viivojen sijaan. Kaipaatko jotain yksilöllistä – värien tai muotojen kautta? Haluatko, että kodissasi on persoonaa, väriä ja muotoja? Olisiko tarpeen saada siihen omaan pieneen soppeen jotain omanlaista, iloa ja virnettä? Verhoilija voisi olla se ammattilainen, jonka apua kaipaat.

Käsillä tekeminen on rakkauteni

Impulsiivisuus, innostuminen ja sinnikkyys ovat parhaita ominaisuuksiani. Saavuin Tampereelle pienen mutkan kautta Kuhmosta. Matkalla keräsin taskuuni koulutuksia ja kokemusta. Suoritin verhoilijan tutkinnon ja täydensin sitä myöhemmin vaatetusalan ammattitutkinnolla eli minusta tuli myös modistikisälli. Koska vaatetin huonekaluja, halusin tehdä myös jotain vaatetusta ihmisillekin.

Käsillä tekeminen on sitä omintani – rakkauttani. Siihen pääsen käsiksi, kun välillä leikkaan, ompelen ja liimaan huonekaluihin uutta ilmettä. Kun sormeni ovat turrat ja hajuaistini hetken seis lakoista, otan ja keskityn ompelemaan, leikkaamaan, liimaamaan ja sommittelemaan hattuja, rintakoristeita tai muita asusteita muotitietoisille asiakkailleni.

”Miksi meidän jokaisen pitäisi olla samanlaisia? Persoonalla erotut.”

Jenni-Maria Kyllönen
Verhoilija, modistikisälli, yrittäjä

info@jennimariakyllikki.fi
P. 044 5227167
Facebook: @jennimariakyllikki
Instagram: @jennimariakyllikki