Yritys

Mitä JenniMariaKyllikki tekee?

JenniMariaKyllikki on persoonallisen, oivaltavan ja luovan naisen verhoilu- ja vaatetusyritys, joka keskittyy värittämään maailmaasi. Ominta alaani on nimenomaan verhoilu – huonekalujen ilmeen piristäminen ja muokkaaminen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kun puvustan ja vaatetan huonekalut, teen sen toiveittesi mukaan. Käytän siinä prosessissa luovuuttani ja oivaltavaa mieltäni tehokkaalla tavalla hyväkseni. Tämä on työtä, mistä pidän ja jonka parissa vietän mielelläni aikaa.

Mitä palveluita JenniMariaKyllikki tarjoaa?

JenniMariaKyllikki auttaa sinua kaikissa verhoiluun liittyvissä ajatuksissasi – yksittäisissä huonekalujen verhoiluissa kuin olohuoneen, kodin tai yrityshuoneiston huonekalujen ilmeen muuttamisessa. En näe mitään projektia liian isona, koska hoidan mm. julkisten tilojen verhoilua sekä teen isompia sarjaverhouksia eli useamman huonekalun verhouksia. Miksi turhaan heittää hyvää huonekalua pois, koska sen kangas on kulunut tai kulma hieman hiertynyt? Entisöimällä ja verhoilemalla siitä saa uuden veroisen.

JenniMariaKyllikki voi tuoda piristettä elämääsi myös toisella tavalla - asusteiden kautta. Huomaatko kaipaavasi persoonallisuutta vaatteisiisi, ilmettä työvaatetukseen tai hurmaavaa lisää hääpukuusi sekä sulhasellesi? Silloin kannattaa keskustella JenniMariaKyllikin kanssa. Voin rakentaa sinulle haluamasi päähineen, hiuskoristeen tai muunlaisen lisäviehäkkeen, jolla erotut joukosta.

Hintahaaste

Työn hintaa on vaikea arvioida etukäteen näkemättä huonekalua. Vaikka kyseessä olisi ”tavallinen nojatuoli” tai ”yksinkertainen sohva”, näkemättä on vaikea arvioida työn määrää ja materiaalien menekkiä, josta hinta koostuu. 

Hintaan vaikuttaa yleensä seuraavat seikat:

  • Verhoilun määrä: Riittääkö pelkkä pintaverhoilu eli vain kankaat uusitaan vai täytyykö pehmusteet tai perustukset uusia?
  • Sisusmateriaali: Onko huonekalun pehmusteet vaahtomuovia vai perinteisiä materiaaleja (esim. kierrejouset on sidottu, sisus on meriheinää)? Perinteisin menetelmin verhoiltu huonekalu sisältää monia työvaiheita, ja nämä nostavat työn hintaa. Joskus selviää vasta purettaessa, että pehmusteita täytyy myös uusia.

Hinta koostuu siis työn määrästä ja materiaalien menekistä (kangas, pehmusteet, pientarvikkeet). Hinnoittelen työni tällä hetkellä 50 €/tunti.

 

Miten aloitamme projektin?

Jos päätit kuitenkin, että haluat kotiisi persoonaa, väriä ja muotoja, ota yhteyttä minuun. Helpointa olisi, että lähetät minulle perustiedot (huonekalun ikä, mitat, muuta huomioitavaa) sekä kuvia verhoiltavasta huonekalusta sekä maininnan sen kunnosta. Kerro myös, mitä toivot sille tehtävän. Näin voin arvioida projektin (kangasmenekki, materiaalin määrä) parhaiten ja osaan arvioida myös ajan, joka työn tekemiseen kuluu.  

Materiaalit ja kankaat saat kauttani eikä niitä asiakkaan tarvitse lähteä itse hankkimaan. Käytän seuraavia verhoilumateriaalin toimittajia:
Annala Oy (http://www.annala.fi), Nevoborg Oy (http://nevoborg.fi), Lateco Botim (https://www.lateco.fi/), Lauritzon (https://lauritzon.fi/) sekä Orient Occident (https://www.orientoccident.fi).

Jos olet kiinnostunut palveluistani, ota rohkeasti yhteyttä!

”Miksi meidän jokaisen pitäisi olla samanlaisia? Persoonalla erotut.”

Jenni-Maria Kyllönen
Verhoilija, modistikisälli, yrittäjä

info@jennimariakyllikki.fi
P. 044 5227167
Facebook: @jennimariakyllikki
Instagram: @jennimariakyllikki